top of page

Rólunk

2008 óta enteriőr tervezőként modern, klasszikus, art deco, contemporist, provence, vintage, ezen belül eklektikus belső terek kialakításával foglalkozunk, melyek hangulata maximálisan tükrözi ügyfeleink egyéniségét. Fontos számunkra, hogy a stílust mindig a Megrendelő válassza, mi pedig felépítjük, kiegészítjük az elképzelést, olykor praktikus, néhol designt kiemelő ötletekkel, kifinomult eleganciát és harmonikus belső teret teremtve. Ehhez szükséges elsősorban a személyes találkozás, ahol együtt részletesen átbeszéljük, pontosítjuk az igényeket.

 

Az ARCHLine belsőépítészeti tervezőprogram 3D fotorealisztikus képei valósághűen tükrözik az átalakulást, vagy éppen az új enteriőr megvalósulását. A design tervek mellett elkészítjük az elektromos tervet is, melynek köszönhetően hatásos megvilágításban kelnek életre a képzőművészeti alkotások, tapéták, színes lakástextilek, fényképek. Munkáinkban egyedi bútorok, felújított régi darabok, térelemek, természetes burkolatok, színek kavalkádja fűszerezi a végeredményt.

 

Fontos számunkra a tökéletes minőség a kivitelezésben, ezért folyamatosan nyomonkövetjük a munkálatokat. A tervezésen kívül, kreatív ötletekkel segítünk a megvalósításban, valamint a lámpák, egyéb dekorációk és bútorok beszerzésében, gyártásában. Igény esetén vállaljuk a kivitelezés ellenőrzését, lebonyolítását, sok éves tapasztalattal rendelkező szakipari háttérrel. A sokszínű design portfóliónk részét képezik, családi otthonok, luxus társasházak, télikertek-teraszok, irodaházak, éttermeken keresztül, mini belvárosi üzletek.

 

 „Az élet belülről kifelé fejlődik, megnyílik a fénynek és kitárul a szemnek”     

                                                                                                                                                      Le Corbusier

Yosemity.jpg

Murányi Liza

designer

Szentpétervár.JPG

Szabadkai Réka

designer

bottom of page